GEZOCHT: mensen met hart voor onze kleintjes

Bethel

Naast alle kinderen en volwassenen die regelmatig onze diensten in de Cunerakerk bezoeken, hebben we ook een aantal kleine kinderen die nog te jong zijn om mee te gaan. Voor hen is er de kinderoppas, in de Koningskamer. Elke zondagmiddag komen er tussen de 3 en 8 kinderen om te spelen. Ze vinden het heerlijk om voorgelezen te worden, uit de kinderbijbel, maar ook uit andere boekjes die aanwezig zijn, ze kleuren graag, een enkele creatieve oppas zorgt voor een knutsel, er wordt soms gezongen, er zijn cd’s die gedraaid kunnen worden en heel vaak vermaken ze elkaar en zichzelf prima met alles waar ze mee kunnen spelen. Kortom, erg gezellig!

Nu zoeken deze kleintjes lieve opa’s, oma’s, vaders, moeders, broers, zussen en andere mensen die misschien zelf geen kinderen hebben, maar die het leuk vinden om zo af en toe eens op te passen op deze jongste gemeenteleden. De leeftijd varieert van 0 tot 6 jaar.

De leeftijd voor oppassers is heel breed, ben je 11 t/m 17 jaar, dan zetten we je graag in als ‘2e oppas’, om naast de volwassene op de kinderen te letten en met ze te spelen. Ben jij/bent u tussen de 18 en 99 jaar? Dan geven we jou/u graag de verantwoordelijkheid voor dit groepje kinderen op zondagmiddag (en soms op zondagochtend als het Heilig Avondmaal is, en tijdens feestdagen).

Ik hoor heel graag wie zich, met alle oppassers die er al zijn, in wil gaan zetten voor onze kleintjes.

Hartelijke groet,

Femke van den Bor
femkevandenbor@gmail.com