Kinderkoor Sing4Joy

Rond de Cunerakerk

Ben jij tussen de 8 en 12 jaar en zing je het liefst de hele dag? We gaan speciaal voor deze “oudere” kinderen een tweede oefengroep starten (we starten bij voldoende aanmeldingen).
We oefenen 1x per 2 weken van 19.15 tot 20.00 uur in de Ontmoetingskerk. Plezier staat bij ons op nummer 1, maar het is ook leuk ergens naar toe te werken.

De doelen tot de zomervakantie zijn: een optreden in de Paasdienst, jubileum dominee Meertens en een Lipdub (videoclip) opnemen. Zin om mee te doen? Meld je dan aan per mail naar commissiegeloofsopvoedingrdc@outlook.com.

Ook kinderen van buiten onze gemeente zijn van harte welkom! Ben je tussen de 4 en 7 jaar, dan ben je ook van harte welkom, deze groep oefent van 18.30 tot 19.00 uur!

We vragen een (kleine) contributie van € 20 per jaar.
Met muzikale groet, Lina Rijksen, Eelke Stoker, Janneke van Leeuwen en Geralda Bijl.

 

nb In mei willen we op een zaterdag met het kinderkoor Sing4Joy een Lipdub maken in onze mooie Cunerakerk! Is er binnen onze gemeente iemand die ervaring heeft met het opnemen van een Lipdub/ videoclip en het een uitdaging vindt om een Lipdub van het kinderkoor te maken? Graag horen we dat z.s.m. per mail Commissiegeloofsopvoedingrdc@outlook.com.
Alvast bedankt!