Aanmelden kerkdienst Ontmoetingskerk

Ontmoetingskerk

Beste leden van de wijkgemeente Ontmoetingskerk,

Vanaf 5 juli 2020 staan op zondagmorgen de deuren van de Ontmoetingskerk wagenwijd open voor max. 60 kerkgangers. Dit aantal is gebaseerd op de 1,5m afstand en op de vaste groep medewerkers. Om 10.00 uur begint dan een viering waarin we de ontmoeting met God en met elkaar mogen beleven. Helaas nog wel zonder te zingen. De vieringen blijven ook online te volgen.

Voor vieringen met minder dan 100 kerkgangers zijn de regels verder versoepeld; dat betekent voor u: geen ‘checkgesprek’ bij de ingang meer. We willen wel voorkomen dat het aantal van 60 kerkgangers wordt overschreden en daarom vragen wij u zich aan te melden.

Aanmelden: Tussen maandag en donderdag 18.00 uur voorafgaand  aan de zondagse viering, mailt/belt/smst u naar reserverenkerkdienstok@pknrhenen.nl of tel. 06 2397 6842. U vermeldt: NAAM, AANTAL PERSONEN en TELEFOONNUMMER. Alleen als het maximale aantal kerkgangers (op basis van binnenkomst aanmelding)  wordt overschreden, ontvangt u daarvan bericht. 

In de kerk: U wordt verwelkomd door een ambtsdrager en/of gastvrouw/-heer. Liturgieën liggen in de hal. De rijen in de kerkzaal worden van voor naar achter gevuld. U laat twee zitplaatsen links en rechts van u vrij, waarbij gezinsleden wel naastelkaar kunnen zitten.   Na de dienst verlaten de achterste rijen eerst de kerkzaal. Wilt u de aanwijzingen van de kosters opvolgen?

Coronaregels bij de kerkdiensten:

– Bij verkoudheidsklachten of koorts: thuis blijven

– Desinfecterende gel staat in de hal klaar

– De garderobe kan niet worden gebruikt, het toilet zo min mogelijk

– Kindernevendienst, kinderoppas en koffiedrinken: nog niet

– Collecte is alleen digitaal

– Regels voor routering/hygiëne zijn vastgelegd in het Gebruiksplan

Voorlopig gelden deze richtlijnen voor juli. Als de omstandigheden daartoe aanleiding geven, kan e.e.a. worden aangepast.

Wij hopen op mooie vieringen,  in de kerk of online.

Met hartelijke groet,

Namens de wijkkerkenraad Ontmoetingskerk,

Fia Goedknegt, secretaris