Albanië reis

Rond de Cunerakerk

Datum activiteit24-07-2023
Tijd
Extra omschrijving

 

In de weken voor Pasen vroegen we aandacht voor een reisplan voor Albanië komende zomer. Inmiddels zijn we een paar weken en mooie ontwikkelingen verder. Al waren de plannen nog een beetje vaag, zeven tieners hebben zich aangemeld, en ook de leiding is rond. Deze week hebben we tickets geboekt en is de B&B in Tirana afgesproken!

Wat gaan we doen? Maandagavond 24 juli hopen we vanaf Düsseldorf naar Tirana te vliegen. Dat wordt nachtwerk, dus de 25ste starten we rustig in Tirana. 26 tot 30 juli sluiten we aan bij in totaal ongeveer 120 jongeren uit Macedonië en Albanië bij de Barnabas-conferentie in Progadec. Omdat we pas dinsdag terugvliegen, gaan we er de maandag na deze conferentie op uit om nog meer van Albanië te zien. We zien uit naar mooie ontmoetingen met nieuwe mensen en God. Naast serieuze momenten is er tijd voor ontspanning bij het meer van Ohrid.

We zijn er natuurlijk nog lang niet. Er zijn allerlei praktische zaken te regelen, en een reis als deze kost natuurlijk serieus geld. Met de jongeren willen we wat dingetjes op poten zetten om geld in te zamelen voor de reis en de mensen in Albanië. De komende periode hoort u hier zeker meer over!

Heeft u vragen of goede ideeën, we waarderen uw inbreng. U kunt mailen naar idaane@hotmail.com.