Header
Home > Rond de Cunerakerk > Thema – avond ‘Pubers – Hoe sluit ik (beter) bij ze aan?!’

Op verzoek van veel deelnemers aan de 1e thema – avond in april 2023 organiseren we een vervolg…Ben je (groot)ouder, jeugdleider, kerkvriend of spreek je wel eens de jeugd van onze gemeente, voel je dan welkom op vrijdagavond, 15 maart om 19.45 u in de Ontmoetingskerk. De koffie staat om 19.30 voor je klaar.

Op deze avond gaan we samen met Hans Bakker (o.a. onderwijspedagoog) verder op zoek naar hoe we goed of beter in contact kunnen komen met de tiener die aan onze zorg is toevertrouwd. Hans heeft in het afgelopen Jeugdweekend deze informatie ook met onze jongeren gedeeld en het was bijzonder om te zien hoe goed ze zichzelf kennen.

De vorige thema- avond kregen we zicht op je voorkeurs-communicatiestijl, maar hierdoor ontstond de vraag: ‘Hoe neem ik nu ‘de lift’ vanuit mijn communicatiestijl naar de voorkeursstijl van de ander?’

Want als volwassene kunnen wij de jongere laten zien – en helpen bij, hoe je dat kunt doen. Heb je de eerste avond gemist? Er is documentatie beschikbaar, waardoor je de basis die we de vorige keer hebben besproken kunt nalezen. Dus nu aansluiten is geen probleem!

Wanneer?        Vrijdagavond 15 maart van 19 .30 – 21.45u

Waar?             Ontmoetingskerk, Anjerlaan 1 in Rhenen

Voor wie?         Iedereen die contact heeft met kinderen vanaf 12 jaar.

Opgeven bij:    judith.van.staveren@gmail.com