Cursus Theologische Vorming te Gouda.

Bethel

U bent hartelijk welkom!

Op 1 september a.s. begint ons nieuwe cursusjaar.

Eens per twee weken wordt dan op 22 zaterdagmorgens van 09.30 tot 12.50 onze cursus Theologische Vorming voor Gemeenteleden (en andere geïnteresseerden) in Driestar Educatief, Burg. Jamessingel 2, 2803 PD te Gouda gehouden.

Het uitgangspunt van deze cursus is de Bijbel en de Belijdenis van de Reformatie.

Ieder is welkom, ongeacht leeftijd, kerkverband of opleiding.

Vraag eventueel bij (oud)cursisten naar hun ervaring. Enkele duizenden hebben sinds 1980 deze cursussen in Harderwijk, Gouda, Zeist, Middelharnis, Houten en Rijssen al gevolgd.

Voor 22 zaterdagmorgens is de cursusprijs € 215,00. Een echtpaar betaalt samen € 320,00. Er is geen inschrijfgeld verschuldigd.

U krijgt les in zeven vakken: Oude en Nieuwe Testament, dogmatiek, kerkgeschiedenis, ethiek, zending/oecumenica en praktische theologie.

De volledige cursus duurt drie jaar, maar men verbindt zich steeds slechts voor één jaar.

In Gouda zijn momenteel als docenten de volgende Hervormde predikanten: dr. M.A. van den Berg te Zoetermeer, ds. J. Blom te Ridderkerk, ds. P. Nobel te Monster, ds. G.C. Bergshoeff te Scherpenzeel, ds. H. Liefting te Delft, ds. C. Blenk te Den Haag en ds. J.J Verhaar te Krimpen aan de IJssel.

Cursusleider is dr. M.A. van den Berg. Nadere informatie kunt u krijgen bij de secretaresse Ineke Brugmans, tel. tel.079-5932906 of e-mail: cursustvggouda@hotmail.com. U kunt zich als cursist ook bij haar opgeven.

Op 1 september om 09.30 is de vrijblijvende kennismakingsmorgen. Daarna kunt u beslissen of u cursist wilt worden. Het is voor de organisatie wel gewenst dat u de secretaresse tijdig van te voren meedeelt dat u van plan bent op de kennismakingsmorgen te komen. Verdere informatie vindt u op onze website: www.cursustvg.nl of info@cursustvg.nl .

Neem kennis van onze cursus, bespreek het met anderen, neem een beslissing en geef deze mogelijkheid ook door aan anderen, kom samen! Goed voor u en voor de gemeente.