Gezocht: een predikant die méér is dan een voorganger

Ontmoetingskerk

De Ontmoetingskerk in Rhenen is een warme, betrokken wijkgemeente van de Protestantse Gemeente Rhenen, waar iedereen zichzelf mag zijn en waar ruimte is voor nieuwe, eigentijdse vormen van kerk-zijn. Een gemeente die de aantrekkelijke ‘ontmoetingsplaats van geloof’ wil zijn. Waar waardevolle contacten worden gelegd en zingeving centraal staat. En waar de Bijbel een bron is voor gesprekken en preken in een aansprekende taal.
Wij zoeken een sociaal voelende en maatschappelijk bewogen predikant (1 fte) die warm wordt van zo’n type gemeente. Een voorganger, méér nog: een theologische coach binnen de gemeente. Iemand die richting geeft, enthousiasmeert én delegeert. Iemand die in de vieringen en daarbuiten mensen weet te inspireren vanuit Gods Woord.
Rhenen is de stad van Ouwehands Dierenpark en Grebbeberg. Een mooie, gezellige plek om te wonen en te werken. Er is een moderne pastorie beschikbaar. Meer informatie over het reilen en zeilen in onze gemeente vindt u op onze website: https://pknrhenen.nl/ontmoetingskerk/wie-zijn-wij.
Interesse? Wij zien uw sollicitatie en cv graag tegemoet op beroepingscommissie@pknrhenen.nl. Graag vóór 1 oktober 2021.
Wilt u meer informatie? Jolande Oldenkamp (06 – 19019868) of Freek Bouman (06 – 51379485) staan u namens de beroepingscommissie graag te woord.