Introductie-avond nieuw project: een verlangen naar meer ….

Rond de Cunerakerk

Datum activiteit27-05-2015
Tijd -
Locatie
Extra omschrijving

Aankomende woensdag is in de Ontmoetingskerk een introductieavond over een nieuw project in onze wijkgemeente. Dit is een project met name gericht op ouders die hun kind (hebben) laten dopen/opdragen. Maar het is een project dat onze hele wijkgemeente aangaat. Daarom nodigen we de hele gemeente uit voor deze avond. Dus ook de opa’s, oma’s, aanstaande ouders en andere belangstellenden.

Het project is een vervolg op het dopen/opdragen van kinderen. Ouders hebben hun kind laten dopen/opdragen, maar daar blijft het niet bij. Uit verschillende gesprekken die er met ouders in onze wijkgemeente geweest zijn, blijkt dat ouders vaak zoekende zijn in de geloofsopvoeding van hun kind(eren). Dit project zal handvatten geven om hier mee om te gaan. Maar geloofsopvoeding is niet alleen een opdracht aan de ouders. De gemeente heeft ook een verantwoordelijkheid hiervoor, daarom nodigen we de hele gemeente uit om te komen op de introductieavond. De hele gemeente wordt betrokken bij dit project.

Dominee Meertens zal vertellen wat het project inhoudt en hoe het één en ander gaat lopen in onze gemeente. Daarna volgt een programma om een voorproefje van het project te krijgen. 27 mei in de kerkzaal van de Ontmoetingskerk, 19.45 uur staat de koffie klaar. Van harte welkom!