Jeugd(werk)

Bethel

De zomer komt eraan en daarmee zijn de meest activiteiten voor de jeugd aan een zomerstop toe. We kijken terug op een mooi seizoen. Alle clubs werden goed bezocht. We zien weer een stijgende lijn in het aantal kinderen en jongeren. Ook krijgen we bezoek van rand- en buitenkerkelijke jongeren. Het is goed om te zien dat we ook hier kunnen bijdragen aan de verspreiding van Gods Woord en de kinderen over Jezus kunnen vertellen.

Bij deze wil ik alle leidinggevenden hartelijk danken voor alle inzet en organisatie in de afgelopen maanden. De zondagsschool is afgelopen seizoen niet opgestart wegens tekort aan leiding en aanmeldingen.

Voor het komende seizoen zijn we aan het kijken of we de indelingen van de groepen, 8 tot 12, 12 tot 20 en 20+ voor het komende seizoen handhaven of dat we deze gaan aanpassen zodat alle leeftijden goed aan bod kunnen komen. Daarnaast onderzoeken we wat de mogelijkheden zijn voor de kinderen van 4 tot 8 jaar, nu de zondagsschool is gestopt.

Daarom ben ik nog op zoek naar mensen die willen mee helpen. Voor alle leeftijdsgroepen kunnen we nog versterking gebruiken. Laten we de jongeren van onze gemeente de aandacht geven die ze nodig hebben en zorgen voor een goed georganiseerd en uitnodigend jeugdwerk. Wilt u een bijdrage leveren neem dan eens contact met mij op. Dan kunnen we samen kijken waar u ingezet kunt worden. Als laatste wil ik u vragen om te bidden voor onze jeugd, zij zijn immers de toekomst van onze kerk.

Corneel van den Bor, jeugdouderling