Jubileum: 20 jaar Kampeerweekend 2019

Rond de Cunerakerk Ontmoetingskerk

Datum activiteit14-06-2019
Tijd12:00
LocatieAllurepark “de Lucht” in Renswoude,
Extra omschrijving

Eén veld is al vol, maar er kan nog meer bij!
We hebben een tweede veld in optie, opgeven kan nog steeds. De voorbereidingen zijn in volle gang.

In het jaar 1998 ging een leuke groep gemeenteleden voor het eerst samen kamperen in Harskamp. Een traditie was geboren. Een weekend vol ontmoeting, samen eten, samen koffie-en theedrinken en nog veel meer, samen spelen, samen sporten, samen vieren, samen zingen. Kortom een weekend vol plezier.

Omdat het dit jaar een jubileum is nodigen wij allen die ooit eens mee zijn geweest van harte uit! Maar ook natuurlijk allen die nog nooit mee zijn geweest zijn van harte welkom want het is zeker de moeite waard dit eens mee te maken. We gaan dit jaar weer naar Allurepark “de Lucht” in Renswoude, makkelijk te bereiken en dichtbij. Een prachtige camping met vele voorzieningen waaronder een zwembad. We hebben daar een ruim veld gereserveerd, maar er is ook de mogelijkheid een chalet te huren. Hoe ziet het weekend eruit? U/jullie zijn welkom vanaf vrijdag middag 14 juni t/m zondagmiddag 16 juni. Het samen zijn staat centraal maar er is ook ruimte voor eigen invulling, vooral op de zaterdag overdag. Zaterdagavond sluiten we de dag af met een gezamenlijke barbecue. Ook kunt u, als u niet in de gelegenheid bent te komen kamperen, gezellig komen barbecueën. Zondagmorgen houden we een viering met als afsluiting koffie en lunch. En daarna kan ieder op zijn gemak weer opbreken en naar huis. Voor opgave kunt u een e-mail sturen naar: lindaenjanwillem@hotmail.com

Wilt u een chalet huren, kijk dan op de site van de Camping www.delucht.com en boek zelf. Maar geef dit ook even aan ons door, zodat wij wel rekening kunnen houden met uw deelname aan de barbecue etc. We hopen op een grote groep om zo het jubileum uitgebreid te kunnen vieren.
Wij hopen u te ontmoeten!
Voorbereidingscommissie Marlies van de Bergh en Linda Evers