“Moment Suprême” voor tieners 12-18 jaar en hun ouders!

Bethel Rond de Cunerakerk Ontmoetingskerk PKN breed

Datum activiteit07-04-2018
Tijd18.45 - 22.30
LocatieOntmoetingskerk
Extra omschrijving

Ben je er met je ouders ook aan toe om eens een avond lekker verwend te worden? Echt een “Moment Suprême” voor jullie samen… Stel je voor: een warm welkom,  een heerlijk 3 gangendiner waar jullie zo bij aankunnen schuiven en aansluitend een leuk spel wat je zelfvertrouwen en je band met je ouders versterkt en waarbij je meer oog voor klein geluk krijgt. Dit spel, genaamd “Schatgravers,” zal begeleid worden door  Gerlinde Mulder van praktijk Xpansion uit Hasselt.

Ben je tussen de 12 & 18 jaar en heb je zin om samen met (één van) je ouders eens flink in de watten gelegd te worden? Dan zijn jullie van harte uitgenodigd! Heb je een vriend of vriendin die ook samen met (één van) hun ouders in de watten gelegd willen worden? Ze zijn van harte uitgenodigd! Ook leden uit de andere wijkgemeenten zijn van harte uitgenodigd!

Save the date: 7 april 2018 in de Ontmoetingskerk in Rhenen, aanvang vanaf 18.45 uur (tot +/- 22.30 uur).

Zin om te komen? Geef je dan z.s.m. per mail op o.v.v. je naam en met je wie komt. Je kunt de mail sturen naar: Commissiegeloofsopvoedingrdc@outlook.com.

Dit programma (themamoment 2018) wordt georganiseerd door de Commissie Geloofsopvoeding van Wijkgemeente Rond de Cunerakerk in Rhenen. Voor de onkosten zal op het eind van de avond een collecte worden gehouden. Dit themamoment wordt speciaal voor tieners met hun ouders georganiseerd, we hopen van harte dat jullie erbij zijn!

Namens de Commissie Geloofsopvoeding Wijkgemeente Rond de Cunerakerk Rhenen,
Rianne van Ginkel, Marrit de Bree, Marja van Lutterveld, Harald Scheurwater & Geralda Bijl