Nacht zonder Dak Albanië

Rond de Cunerakerk

Datum activiteit07-07-2023
Tijd
Locatieweiland langs de Rijn
Extra omschrijving

Afgelopen weken hebben we wat verteld over de Nacht zonder Dak die we organiseren om geld in te zamelen voor ons project in Albanië. Wat is een Nacht zonder Dak? Het is een sponsoractie, waarbij u ons kunt sponsoren om wat comfort in te leveren: in plaats van in ons eigen bed, gaan we een nacht doorbrengen in een doos in een weiland. Voor het echte afzien mag u hopen op een beetje regen, wij vinden een warme zomernacht ook prima 😉.

Ben je 15+ en wil je meedoen? Meld je aan! We hebben een sponsorlijst en info over het project waar je geld mee op kunt halen in jouw omgeving.

Een praktische vraag rond de voorbereiding: wie heeft een campingtoilet dat we een avond kunnen gebruiken? De heren weten de bomen wel te vinden, maar voor de dames is enig comfort natuurlijk wel prettig! Neem alstublieft even contact op met Ian Daane, 06-31540313 of idaane@hotmail.com.

Natuurlijk zoeken we ook mensen die dit doel willen steunen. U kunt ons als reizigers persoonlijk sponsoren, of een bedrag overmaken via de rekening van de diaconie, NL71RABO0367030578. Wilt u als omschrijving aangeven dat u dit geld overmaakt voor de Nacht zonder Dak? Dankuwel!