NIEUWE COÖRDINATOR VOOR ONDERWEG GEZOCHT

Bethel Rond de Cunerakerk Ontmoetingskerk

NIEUWE COÖRDINATOR VOOR ONDERWEG GEZOCHT

13 keer per jaar krijgen onze gemeenteleden die geabonneerd zijn op Onderweg het kerkblad in de bus en 2 maal per jaar met Pasen en Kerstmis krijgen alle leden van de PGR Rhenen een exemplaar in de bus.
Om dit te organiseren hebben wij al jarenlang een vrijwilliger die zorgt dat de bezorging goed verloopt en contacten met de drukker onderhoudt, maar deze wil zijn werkzaamheden graag overdragen. Wij zijn heel dankbaar dat hij dit werk zolang als vrijwilliger heeft willen doen, hartelijk dank daarvoor.
De coördinator hoeft zelf de Onderweg niet rond te bezorgen, daar hebben we andere vrijwilligers voor. Wij zoeken iemand die de adressen up-to-date houdt, contact met de drukker houdt en zorgt dat de looplijsten voor de vrijwilligers die bezorgen voor elkaar zijn.
Zou u of jij hier wat voor voelen en deze taak over willen nemen, neem dan contact op met het kerkelijk bureau. Dan kunnen zij, u of jou, ook in contact brengen met de huidige coördinator zodat hij ook precies kan uitleggen hoe alles in zijn werk gaat.

We hopen spoedig een vervanger te verwelkomen.

Anne Sjoerd Hoekstra
2e penningmeester CVK