Op weg naar Pasen

Rond de Cunerakerk

Datum activiteit29-03-2021
Tijd20:00 - 20:30
LocatieCunerakerk
Extra omschrijving

In deze tijd is het fijn om als gemeente met elkaar op weg te gaan naar Pasen. Hoewel het momenteel niet eenvoudig is om hier invulling aan te geven, willen we proberen om in aanloop naar de Pasen met de gemeente stil te staan bij de lijdensweek.

Dit gaan we doen door vanaf maandag 29 maart tot en met donderdag 1 april dagelijks een korte bijeenkomst te organiseren in de kerk. Deze bijeenkomsten zullen van 20.00 uur tot 20.30 uur duren. Iedere dag zal een ander stukje van het lijdensevangelie uit Mattheus centraal staan. Een aantal groepen van de gemeente is gevraagd om ieder op hun eigen wijze invulling te geven aan een van de bijeenkomsten. Tijdens de kerkdienst op Goede Vrijdag zal Ds Meertens de afronding doen van het lijdensevangelie. Op Stille Zaterdag wordt door middel van de Paaszang stil gestaan bij de paasdagen.

De bijeenkomsten zullen worden uitgezonden via kerkdienstgemist.nl, maar u kunt zich ook opgeven via reserverenkerkdienstrdc@pknrhenen.nl om de bijeenkomst in de Cunerakerk bij te wonen. Houdt er wel rekening mee dat er maximaal 30 personen per bijeenkomst aanwezig kunnen zijn. Graag reserveren voor vrijdag 26 maart en duidelijk vermelden op welke dag u naar de bijeenkomst wil komen.

Wij hopen op veel belangstelling!

Namens de kerkraad, Ds. Meertens, Gerhard Jongerden en Bas van Beek