Start winterwerk – Deel je leven

Rond de Cunerakerk

Datum activiteit04-09-2016
Tijd11.30 - 15.00
Locatie
Extra omschrijving

Op zondag 4 september a.s. is de startzondag gepland en de voorbereidingscommissie is bezig er weer een gezellig geheel van te maken.  Het thema is “Deel je leven” (dit is ook het landelijke thema).

Deel je leven in foto’s
Het programma voor deze startzondag bestaat uit verschillende onderdelen. Een van de onderdelen is:  “Deel je leven in foto’s”. Maak een foto van iets of iemand dat je dierbaar is en wilt delen met andere gemeenteleden. Wel graag aangeven waarom juist deze foto. De foto met bijbehorende (korte) tekst kun je sturen naar harten6@hotmail.nl  De foto’s worden verwerkt in een presentatie die op startzondag in de Koningskamer wordt getoond.

Het is inmiddels een bekende activiteit op startzondag, na de dienst koffie met iets lekkers en daarna met elkaar de maaltijd gebruiken.

Deel je favoriete recept
Dit onderdeel heet “Deel je favoriete recept” . Kook of bak je favoriete soep, taart, cake, koek, salade of iets anders en laat het proeven op de startzondag.

Achter in de kerk ligt een intekenlijst. Geef daarop aan of je aanwezig bent en/of wat je meeneemt.

Dat is nog niet alles: stuur je favoriete recept naar ajgerritse@hotmail.nl.  Er wordt een Cunera receptenboekje van gemaakt. Heb je geen tijd om je favoriete recept mee te nemen, dan kan je natuurlijk ook het recept mailen of opsturen naar Bep Gerritse, Donderberg 1, 3911 JW Rhenen!