Startzondag 2018 Wijkgemeente Rond de Cunerakerk

Rond de Cunerakerk

Datum activiteit02-09-2018
Tijd9.00 - 14.00
LocatieKoningskamer en Cunerakerk
Extra omschrijving

Zoals u uit eerdere berichtgeving heeft kunnen opmaken, beginnen we het nieuwe seizoen met de startzondag op zondag 2 september a.s. De Startzondag heeft als thema “Een goed gesprek!” We hopen op een zondag die u zowel letterlijk als figuurlijk energie geeft. We beginnen de dag om 9.00 u dan ook met een geheel verzorgd ontbijt in en rondom de Koningskamer.

Voor de startzondag  zoeken we ook mensen die willen deelnemen aan de bakwedstrijd. Na de kerkdienst is ruimte voor ontmoeting en gesprek, waarbij we hopelijk heel veel verschillende baksels mogen proeven en beoordelen. U kunt zich voor de verschillende onderdelen nú al opgeven.  Dit kan via de intekenlijsten achter in de kerk of via startzondagrdc@gmail.com

De kerkdienst op Startzondag 2 september zal vanaf 10.15u beginnen met samenzang. Om 10.30u start de dienst. Het belooft een feestelijke dienst te worden. We hopen op een dienst die met name in liederen ruimte laat voor verscheidenheid. Muzikanten die graag een bijdrage aan de dienst willen leveren, vragen we om zich voor 20 augustus te melden bij ds. Meertens of zich op te geven via bovenstaand e-mailadres.

Geloven is zoeken. Laat u/jij van zich/je horen?

Johan, Ben, Marilou, Bep, Heleen en Teni

Startzondagcommissie 2018