Terugblik Vakantie Bijbel Feest 2023

Bethel Rond de Cunerakerk Ontmoetingskerk

Afgelopen woensdag- en donderdagochtend hebben we het Vakantie Bijbel Feest mogen vieren. Wat waren het mooie ochtenden. Er waren beide ochtenden bijna 70 kinderen, de sfeer was goed, en we hebben ons verdiept in het thema ‘Tel maar mee!’.

We hoorden over de vader die zijn verloren zoon feestelijk onthaalde toen die weer thuis kwam, zo zijn wij elke keer weer welkom bij God. Ook hoorden we over Gideon, die met een legertje van 300 man een overwinning behaalde omdat God voor hen streed.

Samen leerden we de tekst uit psalm 103:8 ‘Liefdevol en genadig is de HEER. Hij blijft geduldig en groot is Zijn trouw’.

We danken allereerst God voor de fijne ochtenden. We bedanken de kinderen voor hun komst, en de ouders die hun kinderen brachten. Ook dank aan alle vrijwilligers die er waren deze dagen. Wat een zegen om zo in saamhorigheid bezig te zijn om alles goed te laten verlopen, heel erg bedankt!

Namens de stuurgroep: Joëlle van den Herik, Geke Petersen, Jarno en Dorota van Veldhuizen, Berna van der Zouwen en Willemien Eshuis

PS: noteer vast voor D.V. volgend jaar: VBF op de ochtenden van 30 en 31 oktober 2024.