Terugblik thema-ochtend Geloofsontwikkeling

Rond de Cunerakerk

Datum activiteit24-01-2015
Tijd -
Locatie
Extra omschrijving

Terugblik Themaochtend Geloofsontwikkeling 24 januari jl.

We blikken terug op een leuke en informatieve ochtend welke bezocht is door 27 gezinnen en 100 volwassenen en kinderen in totaal! Voor volwassenen was er een Workshop “Geloofsontwikkeling” welke gegeven werd door Bert Reinds Orthopedagoog, bekend van de EO en schrijver van het boek “Vader zijn met hart en handen.” Voor de kinderen heeft kindertheater “Je bent een Parel” de voorstelling “Wondermooi” gegeven. Deze voorstelling ging over hoe bijzonder God alles heeft gemaakt. Tijdens het ontmoetingsevent voor ouders met jonge kinderen, welke gepland staat op 11 april 2015, zal d.m.v. bespreking van een aantal vragen, nog een vervolg worden gegeven aan de Workshop Geloofsontwikkeling van Bert Reinds.

themaochtend geloofsontwikkeling

Hoe verloopt de geloofsontwikkeling bij een kind eigenlijk? Hoe kunnen we hier als volwassene bij aansluiten? Hiervoor willen we je nodigen voor de thema ochtend “Geloofsontwikkeling bij kinderen van 0-12 jaar” welke verzorgd gaat worden door Orthopedagoog Bert Reinds, bekend van de EO en schrijven van het boek “Vader zijn met hart en handen.” Op zaterdagochtend 24 januari 2015, van 09.15 uur – 12.30, uur heten we je van harte welkom in de Ontmoetingskerk!  Ook jeugdwerkers en opa’s en oma’s zijn van harte uitgenodigd!

Voor de kinderen van 4 – 12 jaar is deze ochtend een spectaculair programma geregeld! Het kindertheater “Je bent een Parel” komt de voorstelling “Wondermooi” geven. Voor de kinderen van 0 – 3 jaar is tevens oppas geregeld.

Voor meer informatie kun je terecht bij Rianne van Ginkel of Geralda Bijl, of mailen naar onderstaand mailadres.

Aanmelden kan per mail aan commissiegeloofsopvoedingrdc@outlook.com.