Top2000 kerkdienst 17 december 2017, vanaf 16:00 uur in de Ontmoetingskerk

Rond de Cunerakerk Ontmoetingskerk

Top2000 kerkdienst 17 december 2017, vanaf 16:00 uur in de Ontmoetingskerk

“Stel je voor dat er geen hebzucht of honger is. Stel je alle mensen voor, die de hele wereld delen…” Wie herkent in dit stukje tekst niet John Lennons overbekende nummer ‘Imagine’, het thema van de aanstaande Top2000 dienst. Voorganger is Marie Hansen-Couturier, als predikant in opleiding loopt ze op dit moment stage in de Ontmoetingskerk.
Ook dit jaar hebben veel mensen hun top 3 van favoriete nummers op de website www.top2000kerkdienst.nl/rhenen achtergelaten. Met als resultaat deze top 10:
1. You’ve Got A Friend – James Taylor
2. Driving Home For Christmas – Chris Rea
3. Imagine – John Lennon
4. Avond – Boudewijn De Groot
5. Mooi – Marco Borsato
6. Hallelujah – Leonard Cohen
7. Father And Friend – Alain Clark
8. Fix You – Coldplay
9. Pride – U2
10. Stay With Me Till The Morning – Vicky Brown
Op de Facebookpagina van de Ontmoetingskerk (https://nl-nl.facebook.com/rhenenontmoetingskerk/) vertellen ds. Ton van Vliet, organist Eric Voet en andere gemeenteleden in een webvideo wat hun favoriete nummer is.
Welke van deze mooie liedjes kunnen we in de top2000 kerkdienst op verwachten? De OK-band zal in ieder geval weer de sterren van de hemel spelen. Welk lied zal het projectkoor met zo’n 30 koorleden uit de vier deelnemende wijkgemeenten ten gehore brengen? Welke solisten zijn er en welke nummers gaan zij zingen? En wat gaat het ensemble van muzikanten met hun blaasinstrumenten laten horen?
Nummers die emotie oproepen, kippenvel en herinneringen. Sommige nummers zullen gaan over geloof of God. Andere liedjes zullen gaan over belangrijke levenservaringen als liefde, dood en troost. Wat is er nou mooier dan in een kerkdienst samen te luisteren naar de mooiste liedjes uit de popgeschiedenis?
Kom zondag 17 december (van 16:00 uur) luisteren en genieten tijdens de Top2000 dienst in de Ontmoetingskerk.
De voorbereidingsgroep,
waarin vertegenwoordigd wijkgemeente Ontmoetingskerk, wijkgemeente Rond de Cunerakerk,
R.K. Gedachteniskerk en De Voorhofgemeente (Kesteren)

https://nl-nl.facebook.com/rhenenontmoetingskerk/