Top2000 kerkdienst in de Ontmoetingskerk

Rond de Cunerakerk Ontmoetingskerk

Datum activiteit17-12-2017
Tijd16:00
LocatieOntmoetingskerk Rhenen
Extra omschrijving

Na het grote succes van vorig jaar barst zondag 17 december 2017 (vanaf 16:00 uur) het muzikale feest weer los in de Ontmoetingskerk in Rhenen. Weet je nog: de prachtige vertolking van het “Hallelujah” van Leonard Cohen door dominee Ton van Vliet, strak in het zwarte pak compleet met hoed. Of het “I still haven’t found” van popgroep U2 met een gelegenheidskoor en de loepzuivere solo van Senna. Of organist Eric Voet op de piano met de “Piano man” van Billy Joël. Of “Old and wise” van The Alan Parsons Project met de fantastische solo van Cor Kooij op zijn op saxofoon!
Nieuw dit jaar is dat de (wijk-)gemeenten Rondom de Cunerakerk, de Voorhof (Kesteren), R.K. Gedachteniskerk en de Ontmoetingskerk samen de voorbereidingen doen voor de Top 2000 kerkdienst. Al de vier kerken zijn vertegenwoordigd in een voorbereidingsgroep, die al een enthousiaste start heeft gemaakt.
Ook tijdens de aankomende Top2000 kerkdienst worden nummers uit de Top2000 gezongen en beluisterd. Welke mooie (pop)liedjes kunnen we dit jaar verwachten? Ga zelf stemmen op jouw favoriete nummer op de website www.top2000kerkdienst.nl/rhenen! Of bekijk de Top 10 van al gekozen nummers. De band van de Ontmoetingskerk zal op 17 december de Top 10 ten gehore brengen, met solisten, muzikanten en een projectkoor uit de diverse gemeenten. Natuurlijk mag je meezingen, kun je een kaarsje aansteken en kan je na de dienst meedoen met de Top 2000 quiz.
Mail voor meer informatie top2000@pknrhenen.nl of kijk op de website www.top2000kerkdienst.nl/rhenen.

Het thema is Imagine

Medewerking wordt verleend door diverse solisten, de band en een gelegenheidskoor.

Voorganger is predikant in opleiding Marie Hansen -Couturier’.

Ben je benieuwd naar haar keuze?

Stemmen voor de Top2000 viering

Wat is jouw favoriete song? Wat betekent dat lied voor jou? We horen het graag van je – en vergeet vooral niet te stemmen via http://www.top2000kerkdienst.nl/rhenen/ !

Geplaatst door Ontmoetingskerk Rhenen op donderdag 9 november 2017