Verslag vrouwenweekend

Rond de Cunerakerk

Vrijdagavond 28 maart was het dan zover: Het eerste vrouwenweekend van onze gemeente. Wat zou het ons brengen?

Nou heel veel !! Het werd een weekend vol gezelligheid, ontmoeting, verdieping en heerlijk eten:) Maar ook vermaak zoals: wandelen, workshop bonbons maken of vaasje haken. Een korte impressie:
We begonnen de vrijdagavond met een heerlijke maaltijd en mochten daarna “speeddaten” zodat we elkaar beter leerden kennen, zover dat nodig was;) Het leek wel “vrouw zoekt vrouw”;) Na nog een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje, zochten vele vrouwen onder ons de slaapzaal op waar we als sardientjes in blik op een lange rij naast elkaar in de stal lagen.  Toen de ochtendgloren al vroeg aanbrak, met dank aan ons dakraam, waren we vrij de dag te beginnen met een pyamabijbelstudie, waarna we konden genieten van een heerlijk ontbijt inclusief hardgekookt eitje.
De ochtend werd vervolgd door het boeiende dagprogramma met als Thema Leef !. In de middag konden we een keuze maken uit de creatieve workshops of de wandeling, waarna we de dag in de middag knus afsloten met een boeiende film. Voordat we naar huis mochten kregen we nog een heerlijk buffet en mochten we  met elkaar als tafelgenoten een NIETLEEF bezigheid uitbeelden.
We mogen terugkijken op een fantastisch weekend , tot in de puntjes voorbereid, georganiseerd en uitgevoerd! Dit weekend is zeker voor herhaling vatbaar en lieve vrouwen twijfelde u om mee te gaan, dan hoop ik dat u na het lezen van dit stukje de twijfel is weggenomen en u/jij de volgende keer ook mee gaat, want : Hoe meer zielen hoe meer vreugd !
lieve Mimi, Henny, Carmen, Egberdina, Christine, Gerda en Judith, het was TOP !
Een deelneemster 🙂