Voedselbank en DE waardepuntenactie

Bethel Rond de Cunerakerk Ontmoetingskerk

Voedselbank Nederveluwe e.o Douwe Egberts

 

Douwe Egberts waardepunten sparen voor Voedselbank Neder Veluwe

In december 2018 wordt opnieuw een grote Douwe Egberts koffiewaardepunten actie gehouden. Douwe Egberts organiseert deze actie in samenwerking met Voedselbanken Nederland. In ruil voor DE-waardepunten krijgt de Voedselbank koffie voor haar klanten. De Voedselbank Neder-Veluwe doet weer mee met deze succesvolle actie. Koffie is duur en zit praktisch nooit in de kratten.

In 2017 en begin 2018 was de actie een groot succes in het gebied van Voedselbank Neder- Veluwe (Elst, Rhenen, Wageningen, Renkum, Doorwerth en Oosterbeek). Dit dankzij de medewerking van velen. Het resultaat was in 2017 bijna 1250 pakken koffie en begin 2018 nog eens 839 pakken koffie. Deze zijn in de loop van het jaar in de kratten voor de klanten gedaan zijn.

Wilt u iedereen in uw omgeving alvast attent maken op deze actie zodat men de punten nu al kan gaan verzamelen?

Inleveren
Als u nu al koffiewaardepunten heeft kunt u inleveren bij Huis van de Gemeente, buurthuiskamer Rhenen-Hoog , Koningskamer en diverse kerkgebouwen.
Eind december worden de punten verzameld en aangeboden aan Douwe Egberts.

14 februari 2019 wordt bekend gemaakt hoeveel pakken dit heeft opgeleverd

PS
Ook puntenbonnen van de Perla-koffie van AH zijn welkom, de bonnen worden ingeleverd en het verkregen geld wordt overgemaakt naar de Voedselbank.

Hartelijk dank voor uw medewerking,
Voedselbank Neder Veluwe , uitgiftepunt Rhenen
Info: actievoor@voedselbanknederveluwe.nl