Vrijwilligers Koningskamer

Bethel Rond de Cunerakerk Ontmoetingskerk

Beste gemeente leden,

Enige maanden geleden is het prachtige initiatief gestart om op donderdagochtend tijdens de markt de Koningskamer open te stellen.

Het is een enorm succes, er komen veel mensen die behoefte hebben aan een babbel en een bakkie. Er komen ook moeders met jonge kinderen. Zoals 1 moeder zei: ‘ik kom er niet meer onderuit om op donderdagochtend naar de markt te gaan, want de kinderen vragen of we naar de markt gaan en dan willen ze bezoek brengen aan de koningskamer, want daar kunnen ze zo fijn spelen’. Ook komen er diverse ouderen die behoefte hebben aan contact en zo wat verlichting vinden in de eenzaamheid. Inmiddels hebben zijn er vaste stamgasten.

We hebben echter dringend vrijwilligers nodig. 2 vrijwilligers hebben door omstandigheden moeten stoppen. We zijn opzoek naar zo’n 6 vrijwilligers. Wanneer je houdt van koffie, thee, gezelligheid dan bij jij de juiste persoon. Je kan je opgeven bij ria.vos@live.nl of jmhuibers@planet.nl. Twijfel je nog, wil je even een vrijwilliger spreken, bel dan Ria Vos 0317617313 of kom even kijken op een donderdagochtend.