Header
Home > Rond de Cunerakerk > Heb jij je al aangemeld voor het vrouwenweekend!

Heb jij je al aangemeld voor het vrouwenweekend? We gaan op zaterdag 6 en zondag 7 april a.s.. We hebben een mooi programma rondom het thema ‘Talenten laten bloeien’ en je kunt nog mee! We zien graag je aanmelding voor dinsdag 26 maart a.s. via vrouwenweekend@pknrhenen.nl .

Speciaal voor vrouwen van onze wijkgemeente Rond de Cunera wordt er weer een vrouwenweekend georganiseerd. Zaterdag 6 en zondag 7 april staat je een mooi, gezellig en verdiepend weekend te wachten. Het thema dit jaar is ‘Talenten laten bloeien’.

Programma

We hebben zaterdagochtend spreker Dieteke Visser op het programma (werkzaam bij Royal Mission en R3NEW). ’s Middags kun je meedoen aan een van de workshops (creatief, actief of verdiepend) en we gaan ook zingen met een muziekgroep. Tussendoor is er ruimte om elkaar (beter) te leren kennen of om lekker een wandeling te maken. Op zondagochtend is er een verdieping met Anne Stelma, waarna we rond 12 uur weer naar huis gaan.

Praktisch

We verblijven voor de laatste keer op het KNVB terrein in Zeist. Je slaapt er met maximaal 4 personen op een kamer. Neem je slaapspullen dus mee, dan zorgen wij voor de rest! De kosten zijn €65 (mocht dit een probleem zijn, laat het ons weten).

Ga je mee?

Twijfel je of het vrouwenweekend iets voor jou is? Weet dat er vrouwen mee gaan van 20 tot 85 jaar! En er is alle ruimte om te doen wat jij wil en gezellig wordt het zeker.

Mail je aanmelding of vragen naar vrouwenweekend@pknrhenen.nl.

We kijken uit naar je komst!

Heleen Timmerman, Geertje Sibbing, Jacoline van Blijderveen en Egberdina van Mourik