Header
Home > Rond de Cunerakerk > Zomerreis Albanië 2024

Afgelopen zomer zijn we voor het eerst met een groep jongeren naar Albanië geweest. Misschien heb je reizigers gesproken, of de foto’s gezien: het was een geweldige ervaring! Daarom willen we komende zomer graag weer op reis!

Wat kan je van de reis verwachten? In Albanië hopen we weer aan te sluiten bij de Barnabas conferentie. Dit is een jongerenkamp voor Macedonische, Albanese, en dus ook weer Nederlandse jongeren. Sprekers leggen uit hoe je op een praktische manier Jezus kunt volgen in je eigen leefomgeving. Naast contacten met andere tieners is God ook heel aanwezig.

Dit jaar wordt de Barnabas conferentie georganiseerd van maandag 22 tot vrijdag 26 juli, opnieuw in Pogradec. Naast de conferentie zouden we graag een aantal dagen optrekken met een plaatselijke jeugdgroep. We zijn uitgenodigd in Skhodër, dat in het noordwesten van Albanië ligt. Mede omdat de tickets veel invloed hebben op de kosten van de reis, willen we de precieze reisdata op dit moment nog niet vastleggen. Zonder bijzonders vertrekken we het weekend voor de 22ste en gaan we rond de 31ste weer naar huis.

Is je aandacht gewekt, dan komen we graag met jou in contact. Heb je vragen over de reis of de conferentie, de groep van afgelopen jaar vertelt je graag meer. Niet onbelangrijk: we hebben nog reisleiders nodig, dus ben je iets minder jong, maar heeft een reis als deze je hart, dan komen we ook graag met je in contact. Heb jij interesse, neem dan contact op met Ian Daane (idaane@hotmail.com).