Header
Home > Rond de Cunerakerk > Zomerreis Albanië 2024

De reis naar Albanië wordt steeds concreter. De reisleiders zijn bekend en we hebben een enthousiaste groep tieners. Voor de komende maanden willen we acties organiseren om geld in te zamelen voor de mensen daar.

We hopen weer aan te sluiten bij de Barnabas conferentie met tieners uit Macedonië en Albanië. Daarnaast willen we met de jeugdgroep van Shkodër iets organiseren voor mensen die het minder hebben.

Even opfrissen: 20 tot 31 juli hopen we weg te zijn.

Save the date:           6 juli 2024 BBQ & Talentenveiling voor Albanië!

De voorbereidingen van de sponsoracties van onze reisgroep Albanië zijn in volle gang. We organiseren een BBQ op 6 juli en daarnaast een talentenveiling. Ook u mag meedoen!

Met elkaar hebt u inmiddels een mooi aantal talenten ingebracht. Een greep uit de talenten die zijn aangeboden: vogelspotten, een rondrit op de motor of in een cabrio, heerlijk gebak, workshops korfbal en judo, en nog veel meer.

De BBQ maakt deel uit van de fundraise, dus mag u ook hiervoor een bijdrage doen. Voor kinderen tot tien jaar rekenen we 10 euro. Als volwassene kost een heerlijke maaltijd u slechts 25 euro. Kinderen tot 4 prikken graag een vorkje mee, maar dat zijn de kosten niet. Zij mogen gratis aanschuiven!

Natuurlijk willen we de kosten drukken, dus laten we ons graag sponsoren. Zo serveren we een goed stuk eten, én halen we zoveel mogelijk geld op voor onze Albanese vrienden!

Dus, save the date, 6 juli 2024.(17.00 uur Ontmoetingskerk)

Meer informatie / aanmelden voor de BBQ kan bij Nienke Daane, nienkedaane@gmail.com. Op veler verzoek willen we – als u niet in de gelegenheid bent om aan de activiteiten deel te nemen omdat u bijvoorbeeld al op vakantie bent – u wijzen op de mogelijkheid om de acties te ondersteunen met een gift op de rekening van het College van Diakenen, NL71 RABO 0367 0305 78. Graag vermelden dat het om een bijdrage gaat voor de Sponsoractie Albanië. Dank voor alle enthousiaste reacties!