Header
Home > Ontmoetingskerk > BBQ & Talentenveiling voor Albanië

Save the date: 6 juli 2024

Als reisgroep voor Albanië willen we niet alleen op reis komende zomer, maar willen we ook geld inzamelen voor de mensen daar. Daarom organiseren we een sponsoractie om zoveel mogelijk geld voor hen in te zamelen. Op zaterdag 6 juli zullen wij een BBQ organiseren met daarnaast een talentenveiling. We willen jullie uitnodigen om met zoveel mogelijk mensen te komen.

Geen talentenveiling zonder talenten, dus heeft u of jij een talent dat u wil inzetten, laat dat vooral weten. Een greep uit de talenten die al zijn aangeboden: vogelspotten, een rondrit op de motor of in een cabrio, heerlijke gebak, workshops korfbal en judo, en nog veel meer. U ziet, de talenten zijn zeer divers, en ook uw talent past hier tussen. We hebben al een mooi aantal aanmeldingen, maar voel u vrij en meldt u ook aan!

De BBQ maakt deel uit van de fundraise, dus mag u ook hiervoor een bijdrage doen. Voor kinderen tot tien jaar rekenen we 10 euro. Als volwassene kost een heerlijke maaltijd u slechts 25 euro. Kinderen tot 4 prikken graag een vorkje mee, maar dat zijn de kosten niet. Zij mogen gratis aanschuiven!
Natuurlijk willen we de kosten drukken, dus laten we ons graag sponsoren. Zo serveren we een goed stuk eten, én halen we zoveel mogelijk geld op voor onze Albanese vrienden!

Dus, save the date, 6 juli 2024.

Meer informatie / aanmelden van talenten / aanmelden voor de BBQ kan bij Nienke Daane.