Header
Home > Ontmoetingskerk > Systeem loopt vast

Slotvoorstelling: ‘Systeem loopt vast’

De Werkgroep VIS nodigt u van harte uit om op zondagavond 26 mei naar de Voorhof te komen voor de theatervoorstelling ‘Systeem loopt vast’, door het artiestentrio Jan Marten de Vries, Elianne Ardts en Mehmet Polat. Een indringende muzikale theatershow over oorlog en vrede.

Oorlog is tot onze verbijstering terug in Europa. En daarmee kou, angst en onzekerheid. Ook als we niet zelf moeten vluchten: wat staat ons te wachten? Persoonlijke verhalen en herinneringen van de artiesten illustreren dit: Jan Marten de Vries vraagt zich af hoe zijn moeder ondanks kou en honger concentratiekampen wist te overleven. En de Turkse Mehmet Polat vertelt hoe zijn vader zich, ouderloos, als jongetje wist te handhaven. Liedteksten van Jan Marten worden aangevuld met liederen van o.a. Jaques Brel, Toon Hermans, Leonard Cohen, en muziek van de in Kiev geboren componist Reinhold Glière (1875-1956). Het zijn liederen over vluchten, oorlog, donkerte en koude, maar ook over ons antwoord daarop: muziek maken, verhalen vertellen.

Jan Marten de Vries – zang, piano en diverse instrumenten

Elianne Ardts – cello en zang

Mehmet Polat – Turkse ud (‘luit’)

Deze indrukwekkende theatervoorstelling wordt van harte bij u aanbevolen!Zondagavond 26 mei, om 20.00 uur in de Voorhof te Kesteren. 
Inloop en koffie vanaf 19.30 uur.

U kunt zich opgeven via aanmeldengeleboekje@gmail.com

www.marijkevandijk.nl
Kunsthistoricus en beeldend kunstenaar
Nedereindsestraat 23
4041XE Kesteren
06 12195936