Header
Home > Algemeen > Zaal reserveren

Cunerakerk

De Cunerakerk is een schitterende laatgotische kerk met een goede akoestiek. Daarom is de kerk uitermate geschikt voor concerten en opnames zowel vocaal als ook instrumentaal. Maar u bent ook hartelijk welkom voor uw huwelijk, een receptie, tentoonstelling, congres, lezing of een andere bijeenkomst. Voor alle mogelijkheden, beschikbaarheid, faciliteiten, prijzen etc. verwijzen wij u naar de website van de Cunerakerk.

Informeer naar de agenda en de mogelijkheden bij het Kerkelijk Bureau.


Ontmoetingskerk

De Ontmoetingskerk is een modern gebouw. U komt binnen in een open, lichte en ruime centrale hal. Rechts daarvan bevindt zich de kerkzaal met plaats voor ongeveer 300 bezoekers. Vieringen of andere kerkelijke activiteiten kunnen muzikaal worden ondersteund door een prachtig orgel en/of een mooie vleugel. Dankzij de beschikbare audiovisuele apparatuur kunnen niet alleen tijdens een viering of andere kerkelijke activiteit optimale beeld- en geluidpresentaties worden gegeven. Ook kan zo’n activiteit via live stream worden uitgezonden. Dat maakt de kerkzaal een mooie locatie voor een rouw- of trouwdienst. Mensen die om wat voor reden ook niet ter plekke aanwezig kunnen zijn, maken de dienst wel live mee. De zeven andere zalen die de Ontmoetingskerk rijk is, hebben elk een eigen karakter. Sommige beschikken over ondersteunende apparatuur voor vergaderingen of andere bijeenkomsten.

We staan open voor organisaties zonder commerciële doelen uit Rhenen en directe omgeving die een christelijke signatuur kennen of een maatschappelijk belang dienen zonder winstoogmerk. Denk dan aan het Rode Kruis, Amnesty International, koren, de GGD een VVE uit Rhenen of de Blauwe Bever. Deze zijn van harte welkom voor hun vergadering of bijeenkomst.

Informeer naar de agenda en de mogelijkheden bij de beheerder of bij het Kerkelijk Bureau.


Tarieven kerkelijke uitvaart (ter indicatie – juli 2023)

  nieuw 1-1-2024
  OKCunera
huur kerkzaaldagdeel €       290 €       440
huur kerkzaal 2 dagdelen €       440 €       640
huur kerkzaal 3 dagdelen €       590 €       840
Trouw/uitvaart leden*  €       200 €       200
Trouw/uitvaart derden  €       600 €       600
energiekosten leden trouw/uitvaart stookseizoen  €       125 €       150
streaming***  €       100 €       100
beamer ****  €         35 €         75
scherm   €          –  
vleugel  €         85 €       375
organist uitvaart leden  €       100 €       100
organist (derden)  €       100 €       100

 (bovenstaande in overleg met Beheer)