Header
Home > Algemeen > Nieuwe website

Deze website is vernieuwd. De Algemene Kerkenraad had hiervoor opdracht gegeven en is verheugd met het resultaat dat door een aantal professionals is neergezet. De ICT-werkgroep bestaande uit Amber de Jong, Dik Verkuil, Henk de Jong, Jelle Pals, Marja Gerritse, en Matthias van Doorn heeft hier de afgelopen maanden aan gewerkt.

De website heeft een algemeen gedeelte voor de Protestantse Gemeente te Rhenen en elke wijkgemeente heeft daarbinnen ook een eigen homepage. Zo kan elke wijkgemeente haar eigen identiteit tot uitdrukking brengen en doet dat ook ‘in eigen beheer’ met een content-beheerder voor die wijk. Op de website is onder andere het rooster voor de kerkdiensten te vinden met de links naar Kerkdienstgemist en de liturgie.

Het agendasysteem voor de zaalreserveringen is ook vernieuwd. Dat is prettig voor de beheerders van de gebouwen. Een voordeel is ook dat het rooster voor de kerkdiensten vanuit die agenda automatisch op de website wordt gepubliceerd en op termijn misschien ook wel automatisch in de Appostel App, dat gebeurt nu handmatig. In de hal van de Ontmoetingskerk wordt de agenda met de zaalindeling op het TV-scherm getoond zodat je als bezoeker weet waar je moet zijn.