Header
Home > Ontmoetingskerk > Beeld en Geluid

In de Ontmoetingskerk maken we in de kerkdienst gebruik van beeldschermen waarop de liederen worden getoond die we zingen. Vaak wordt er in de dienst ook een muziekvideo gedraaid of zien we opnames van activiteiten en plaatsen in de buurt.

Voor het begin van de kerkdienst worden op de schermen vaak mededelingen getoond over nieuws en activiteiten. Die berichten worden ook in de Zondagsbrief, in de Appostelapp en op deze website vermeld. Nieuws en activiteiten worden ook getoond op het welkomstscherm in de hal van de Ontmoetingskerk. Die berichten komen van deze website.

De kerkdiensten worden uitgezonden via www.kerkdienstgemist.nl. De kerkdiensten staan in het rooster op deze website, in de Appostelapp en in Onderweg. De dienst wordt opgenomen en is ook op een later moment terug te luisteren.
Bij de digitale media staat bij de kerkdienst ook de download link voor de liturgie, de link naar Kerkdienstgemist voor de uitzending en eventueel een link naar een bericht op deze website.

Bij rouw- en trouwdiensten kan ook gebruik gemaakt worden van Beeld & Geluid.

Het team van ongeveer acht mensen verzorgd de powerpointpresentatie en regelt Beeld & Geluid tijdens kerkdiensten of bijeenkomsten. Coördinatie van het B&G-team is in handen van Jan Willem Evers. Er loopt nu een project om het geluidssysteem te vervangen om dat dit verouderd is. Projectleider is Henk de Jong.

Als je interesse hebt om hierin mee te werken kun je je aanmelden bij Jan Willem.